Bigas - International Autogas Systems

Bigas - International Autogas Systems

Bigas International Autogas Systems проектира, разработва и произвежда компоненти и цялостни системи за преобразуване в LPG и CNG. Мисията на компанията е да създава иновативни продукти за по-добро използване на алтернативни енергийни източници и екологични.

Дългата история и голямото доверие, постигнато на международните пазари, правят Bigas International Autogas Systems отличен герой на новите глобални енергийни сценарии.

Bigas International Autogas Systems предлага чудесни възможности на световните шофьори, работещи всеки ден със сърце и страст към хуманното отношение към хората и опазването на околната среда, съчетава икономия на разходи и енергия.

Bigas - International Autogas Systems

Проектирането на механични LPG и CNG компоненти за автомобилна употреба е много важна част от бизнеса на Bigas и формира основата на дейностите по разработване и сглобяване на компоненти.

Продуктите на Bigas са проектирани изцяло вътрешно от специализиран инженерен отдел, в който работят висококвалифициран персонал.

Отделът използва последно поколение 2D и 3D софтуер за проектиране и усъвършенствани системи за цифров анализ и контрол.

Специализираният технически персонал следва всички етапи на проектиране, включително анализ на спецификациите, проучване на осъществимостта, оразмеряване, разработване на продукти и тестване.

Bigas проектира своите продукти с основната цел да ги направи ефективни, надеждни и безопасни.

 

Via Di Le Prata, 62/66
Calenzano (FI) Italy
tel: +39 055/4211275
fax: +39 055/4215977
bigas@bigas.it


Автор: Иван Иванов
Източник: ЕВРОГАЗ 3000
Сайт: eurogas-varna.com