LOVATO GAS - LPG and CNG gas vehicle conversion kits

LOVATO GAS - LPG and CNG gas vehicle conversion kits

Създадена във Виченца през 1958 г. от иновативния дух на Оторино Ловато, марката Ловато е разработена от самото начало като център за иновации и експерименти.

Създаването на технологично и културно наследство продължава и до днес със сина и дъщерята на Оторино, Рикардо и Розана, които след смъртта му продължават традицията с приемственост, иновации и страст.
През 2007 г. Officine Lovato промени името си на Lovato Gas, превръщайки се в много гъвкава компания, която е в състояние постоянно да отговаря на пазарното търсене и технологичните предизвикателства.
Lovato Gas, преодолявайки предизвикателствата, породени от непрекъснатото развитие на двигателите и новите екологични изисквания, вече е в състояние да предложи пълна гама от системи и компоненти за преобразуване на превозни средства, работещи с газ, както LPG, така и CNG, в съответствие най-новите разпоредби относно замърсяващите емисии.


Над 5 милиона автомобила, оборудвани в света със системи Lovato Gas са живото доказателство за успеха на продукт, характеризиращ се с надеждност и лесен монтаж.


През 2008 г. Lovato Gas нарасна още повече, като се присъедини към групата Landi Renzo.
Непрекъснатото присъствие на Lovato Gas на всички пазари означава, че 90% от оборота е за износ и е позволило на компанията да наеме общо над 110 души днес.

LOVATO GAS - LPG and CNG gas vehicle conversion kits

LOVATO GAS S.p.A.
Strada Casale, 175
36100 Vicenza - Italy
tel: +39.0444.218911
fax: +39.0444.501540
marketing@lovatogas.com


Автор: Иван Иванов
Източник: ЕВРОГАЗ 3000
Сайт: eurogas-varna.com