Газов инжекцион Prins

Prins Autogassytemen BV, компания от Уестпорт, е световен лидер в разработването на алтернативни системи за гориво повече от 30 години. Той е придобил репутация на върхови постижения, като предоставя на своите OEM, Country Importer и следпродажбени клиенти икономически ефективни и иновативни решения за широката гама от видове двигатели, предлагани на пазара днес.

Prins получи първата в света сертификация R115 за своята LPG система с директно впръскване на LPG, наречена Direct LiquiMax-2.0 System. С най-новите разработки на двигатели за бензинови автомобили, използващи директно впръскване на гориво, са необходими нови иновации, за да се възползват от по-ниските разходи за гориво на пропан-бутан и намаляване на емисиите, като CO2 и частици. Системата Prins Direct LiquiMax-2.0 лесно отговаря на действащите норми за емисии EURO-5 и EURO-6. Prins разработи Direct LiquiMax-2.0 за шофьори, за да получат тези предимства, без да губят управляемостта и производителността, което ви позволява да стартирате директно на пропан-бутан.

Смесителната система Prins Diesel дава възможност за преобразуване на дизелови двигатели (в камиони) към двигатели с двойно гориво, чрез замяна на определено количество дизел с пропан-бутан или с втечнен природен газ или LNG или биогаз. Дизеловата смесителна система е инсталирана до оригиналната система за управление на двигателя и по принцип е подходяща за всички дизелови двигатели (като от Евро 3). Системата комуникира (само за четене) с ECU чрез CAN-bus, за да осигури напълно контролирано от компютъра впръскване на точното количество газ, в зависимост от специфичните характеристики на дизеловия двигател.

Специалният диагностичен софтуер е уникален и позволява фина настройка на дизеловата смесителна система за оптимална производителност и намаляване на емисиите. За съхранение на LPG, CNG, LNG и биогаз има различни опции за резервоари.

Prins Autogassystemen B.V.
Industrial Park No.: 5.065
Jan Hilgersweg 22
5657ES Eindhoven
The Netherlands
Tel. : +31 (0)40 254 77 00
Fax : +31 (0)40 254 97 49