Газов инжекцион EMER

EMER е компания част от Уестпорт. Предлага цялостно портфолио от решения за природен газ и алтернативни горива. Първоначално като компания, посветена на леките решения, нашата продуктова линия се разширява с течение на времето, като включва технология от вилкови асансьори до тежки приложения, всички разработени с вътрешен дизайн, тестване и производствени възможности.

Като лидери в технологиите за алтернативни горива, Emer планира сега за бъдещето чрез нашите ключови научноизследователски и развойни дейности, използвайки опита и ресурсите на нашата компания майка, за да създаде продукти, които отговарят или надвишават най-съвременните строги стандарти за качество и емисии.

Emer се гордее, че е ключов партньор за водещи OEM производители като FCA, Volkswagen Group, Maruti / Suzuki, Tata, Ford, Gaz, Isuzu, Hino, CNHi и Man. Ефективността - както на разходите, така и на времето - е от решаващо значение и чрез включването на LEAN производственото производство в нулевото замърсяване на Emer, високо автоматизираната производствена линия и в нашите бизнес функции, ние непрекъснато работим, за да отговорим на най-високите OEM стандарти и надграждаме нашата услуга с високо качество и надеждност.

Via Bormioli 19
25135 Brescia
Italia
tel: +39 030 2510391
fax: +39 030 2510392
emer-sales@westport.com