20 години опит в монтажа на газови уредби


Създадохме ЕВРОГАЗ 3000 ООД като пряк отговор на нарастващите разходи за гориво. Специализираме в преобразуването и сервиз на автомобили на автогаз - пръвоначално в гр.Варна и региона, а към настоящия момент при нас идват клиенти от цялата страна.

Ние предлагаме ефективно професионално обслужване с особен акцент върху качеството на услугата и отлично съотношение цена/качество. Предлагаме пълната гама от услуги свързани с преобразуването и поддръжката на газови уредби.

  • Монтаж на газов инжекцион
  • Диагностика, ремонт и обслужване на LPG
  • Работим с всички съвременни LPG производители
  • Конкурентни цени
  • Качествен монтаж - без компромиси
Монтаж на газов инжекцион
Монтаж на газова уредба
Монтаж на метанова уредба title=
Преобразуване автомобил на газ

През годините сме публикували снимки на над 1000 автомобила с монтирани от ЕВРОГАЗ 3000 газови и метанови уредби. Потърсете Вашия модел автомобил - много е вероятно да го има, но ако не го намирате или имате каквито и да било въпроси - свържете се с нас.

ЕВРОГАЗ 3000


Компанията ни е част от асоциацията на българските автогаз сервизи, което Ви дава спокойствие, че работим в съответствие с българското законодателство и поддържаме най-високо качество на монтажите на газови инжекциони и газови уредби.

Целта на компанията ни е да допринесе за намаляването на глобалното затопляне, като насърчава преобразуването на автомобили на автогаз като алтернатива на бензина и петрола, както и да спести пари на нашите клиенти от експлоатационните разходи на техните превозни средства.

Ние от ЕВРОГАЗ 3000 ООД – Варна, сме специалисти от дълги години в монтирането, диагностиката и поддръжката на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби.


Монтаж на газов инжекцион / газова уредба

Монтаж без компромиси!

Монтаж на газов инжекцион / газова уредба

Нашата цел е да предоставим отлично обслужване на клиентите. Всички монтажници в сервиз ЕВРОГАЗ 3000 са преминали интензивни програми за обучение, гарантиращи, че системата за втечнен газ инсталирана във Вашия автомобил е монтирана по високопрофесионален начин от инженери, които наистина искат да работят по възможно най-висок стандарт.

Ние се ангажираме да Ви предоставим отлично обслужване, така че винаги да избирате нас за вашите нужди от ремонт, както и да ни препоръчвате.

За повечето хора поддръжката и ремонтът на автомобили не са забавни или удобни. Затова искаме да направим процеса възможно най-лесен и приятен за вас. Ние наистина се грижим за вашия автомобил и вашето преживяване и това си личи. Нашите клиенти за първи път стават наши дългосрочни клиенти отново и отново, избирайки нас за всичките си текущи и последващи автомобили.

LPG - автогаз

LPG е днешната алтернатива на бензина и дизела. Произвежда се като страничен продукт от производството на горива. В миналото се е смятало за отпадък и е бивало изгорено. LPG! Това е смес от пропан и бутан и често се нарича автогаз. В Европа има над 7 милиона шофьори, които използват LPG, а в България броят им се увеличава, тъй като все повече и повече автомобилисти научават за предимствата.

Полезна информация

Ако искате да научите повече за предимствата на LPG разгледайте статиите в блога ни.

БЛОГ