Предлагаме възможност за разсрочено плащане на газови и метанови уредби (включително с разходите за монтаж).

Кандидатстването се извършва в сервиза само срещу лична карта и одобрението е в рамките на 30 минути.

Любопитното в случая, е че спестявате от гориво и със спестените пари си плащате вноските по лизинга т.е. самата газова или метанова уредба се покрива цялостно или частично ( зависи от месечния пробег ) от икономията, която се получава от преминаването на газ или метан.

Улеснена процедура за кандидатстване: 

  • получавате незабавен отговор.
  • получавате потребителски кредит само срещу лична карта.
  • без излишна бюрокрация.
  • не се изисква поръчител или друго обезпечение на кредита.

Могат да кандидатстват:

  • Физически лица - пълнолетни БЪЛГАРСКИ граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи.
  • Юридически лица.

Фирмите, с които работим са:

УниKредит Кънсюмър Файненсинг АД е компания, развиваща дейността си в областта на потребителското финансиране. Ние сме част от УниКредит Груп – финансова група лидер на банковия пазар в Европа.
 
Услугите на Уникредит Кънсюмър Файненсинг са за физически лица и дават възможност за избор на най-подходящия начин за финансиране на индивидуалните потребителски нужди.

JetCredit е бърз и достъпен потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане.
 
За да кандидатствате за JetCredit е достатъчно да се обърнете към нашите кредитни консултанти или търговските ни партньори в магазините заедно с тях да попълните молба за кредит. 
 
Ще получите незабавен отговор на вашата молба и веднага след това можете да подпишете договор за кредит и да си тръгнете от магазина с желаните стоки.

Tи Би Ай Кредит ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от Вас потребителски стоки. Покупката може да бъде осъществена във всеки от 4800те търговски обекта, сключили договор с "Ти Би Ай Кредит" ЕАД. Средствата за потребителската стока на одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на търговския обект, а Вие получавате стоките веднага.

Възможно е цялостно или частично предсрочно погасяване на главницата по кредита, без начисляване на наказателна лихва.

Ние от ЕВРОГАЗ 3000 ООД – Варна, сме специалисти от дълги години в монтирането, диагностиката и поддръжката на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби.