Reagas Gas Equipment

Reagas Gas Equipment

REAGAS е българска марка газови системи, която се продава на пазарите в България, Македония, Сърбия, Румъния, Гърция, Украйна. Инжекционната система има всички необходими сертификати за качество (67R-01,110R-00,10R-03), гаранционно и извънгаранционно обслужване с европейска гаранция 24 месеца.

Reagas е търговска марка за разпространение и продажба на екологични технологии. Някои от основните ни цели са опазване на околната среда, намаляване на емисиите и опазване на природата.

Екологичните проблеми на земята достигат тревожни нива. Термичното и въздушното замърсяване са два от най-големите проблеми за съвременните хора.

През последните няколко години се обърна специално внимание на замърсяването на въздуха. Автомобилните двигатели отделят тонове килограми оловни съединения всяка година, които вдишваме или консумираме чрез водата и храната, които консумираме ежедневно. Токсичният ефект на оловото е известен отдавна. Изследванията показват, че продължителното излагане на човешкото тяло, дори в малки количества, може да бъде изключително опасно.

Във връзка с всички горепосочени проблеми разработихме и стартирахме компанията Reagas с алтернативна горивна система. Нашите системи се отличават със своята надеждност и високо качество и напълно отговарят на изискванията на нашите клиенти.

Създадохме широка гама от електронни устройства на марката Reagas, които преобразуват работата на автомобилните двигатели от бензин в природен газ / пропан-бутан. Нашите продукти са проектирани и сглобени в Италия и отговарят на най-високите стандарти за качество на автомобилната индустрия.

Reagas Gas Equipment

Автор: Иван Иванов
Източник: ЕВРОГАЗ 3000
Сайт: eurogas-varna.com