BRC Gas Equipment

BRC Gas Equipment

BRC е търговска марка, собственост на M.T.M. s.r.l., лидер на италианска компания в производството и маркетинга на автомобилни LPG и CNG компоненти и системи.

С еднолични дистрибутори в над 70 държави, оборот за 2015 г. в размер на 100 милиона евро и над 1000 сред колегите и служителите, BRC Gas Equipment държи в Италия пазарен дял от около 24% за LPG системи и от над 23% за СПГ системи.
Известен преди всичко със своите комплекти за преобразуване на CNG и LPG (500 000 годишно), през годините BRC разширява своята оферта с нови бизнеси: компресори за дома за CNG, автопарк и бензиностанции с марка BRC Compressors, BRC FuelMaker и Cubogas, електронни компоненти и системи BRC Electronic Division, резервни части за редовна автосервизна марка BRC Car Service. BRC се появява и в състезателния свят като BRC Racing Team, създаден да разработва нови технологии, полезни за ежедневните автомобили и да доказва силата и надеждността на своите компоненти.


Основната дейност винаги е била преработването на газ за автомобили, реализирайки серийното производство на превозни средства с биогориво в много инсталационни центрове от името на основните автомобилни търговски марки: Chevrolet, Citroen, Ford, Great Wall, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan , Peugeot, Piaggio, Subaru, Suzuki, Volvo.


Освен това BRC винаги си сътрудничи в много страни по света с: Chevrolet, Daimler, Ford, Great Wall, Honda, Hyundai, Kia, MAN, Maruti-Suzuki, Mitsubishi, Nissan, Gruppo PSA, Subaru, Suzuki, Volkswagen.

BRC Gas Equipment

BRC GAS EQUIPMENT: M.T.M.
Via La Morra, 1
12062 Cherasco (Cuneo)
Italy
tel: 0172 48.681
fax: 0172 59.31.13
info@brc.it


Автор: Иван Иванов
Източник: ЕВРОГАЗ 3000
Сайт: eurogas-varna.com