LPG System Romano

LPG System Romano

Нашата мисия е да създаваме и произвеждаме системи за преобразуване на LPG / CNG с високи стандарти за качество, за да задоволим напълно нашите дистрибутори, нашите инсталатори, и преди всичко нашите клиенти, които използват нашите системи всеки ден.

Всички компоненти на Romano се произвеждат основно в нашия дългогодишен завод в Pomigliano d’Arco, като се започне от производствения процес на суровини като алуминий, месинг, пластмаса, за да се направят частите, след това монтажните линии и опаковките за доставка на стоките навсякъде.
Нашият завод е оборудван с високотехнологични машини за струговане, прецизно довършване и линии за сглобяване на части, всички вътрешно проектирани. Качеството на нашите продукти се гарантира чрез постоянна и точна проверка на производствените процеси. Всички наши продукти и всеки компонент имат маркировки за качество и дата.
Техническият отдел представлява 15% от персонала на компанията и тяхната работа е фокусирана основно върху изследвания, разработка, проектиране и създаване на прототипи, както и автоматизация на производствените и контролните процеси.

LPG System Romano

ROMANO S.r.l.
Via Passariello, 195
80038 Pomigliano d'Arco (Na)
Italy
tel: +39 081 884 7218
fax: +39 081 803 8360
romanosrl@romanoautogas.it


Автор: Иван Иванов
Източник: ЕВРОГАЗ 3000
Сайт: eurogas-varna.com