Монтирано

Производител

Марка

Модел


Търсите надежден сервиз за монтаж на газов инжекцион?

Ние от ЕВРОГАЗ 3000 ООД – Варна, сме специалисти от дълги години в монтирането, диагностиката и поддръжката на автомобилни газови уредби и автомобилни метанови уредби.

Свържете се с нас

Последни статии от блога


Chrysler Pacifica 3.6 Hybrid газов инжекцион AEB OBD бутилка 47 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Sebring 2.4 172hp газов инжекцион Gasitaly OBD бутилка 49 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Sebring 2.7 188hp газов инжекцион Gasitaly OBD бутилка 52 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Town&Country 3.8 166hp газов инжекцион ZavoliOBD бутилка 51 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Voyager 3.3 V6 163hp газов инжекцион BSM Vega2 бутилка 41 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Voyager 2.4 147hp газов инжекцион BSM Bardolini бутилка 85 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler PT Cruiser 2.0 141hp газов инжекцион Zavoli OBD бутилка 25 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler Voyager 2.0 133hp газов инжекцион Zavoli Alisei smile бутилка 40 литра
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler

Chrysler 300M 3.5 V6 24V 252hp газов инжекцион Zavoli Alisei
— Монтаж на газов инжекцион / газова уредба - Chrysler


Изберете най-доброто за Вашия Chrysler

В ЕВРОГАЗ 3000 — Варна сме горди да Ви предложим професионален монтаж на газов инжекцион, специално предназначен за най-популярните модели на Chrysler - 300M, Pacifica, PT Cruiser, Sebring, Town&Country, Voyager и други. Нашите опитни специалисти са готови да превърнат Вашето шофиране в незабравимо удоволствие!

Качество на върхово ниво

Ние разбираме, че Вашият Chrysler заслужава само най-доброто, затова се стремим да предоставим газови инжекционни системи, които не само оптимизират Вашия автомобил, но също така гарантират ниски емисии и икономия на гориво. Нашите продукти са внимателно подбрани, за да осигурят безпроблемен монтаж и дълготрайна работа.

Професионално обслужване

Екипът ни от специалисти не само притежава богат опит в инсталацията на газов инжекцион, но и се отличава със стремеж към перфекционизъм. Ние гарантираме, че Вашият автомобил - Chrysler ще бъде обработен с внимание и грижа, за да получите оптимални резултати от вашия нов инжекцион.Видове системи - газови уредби

Има четири вида системи за всмукване на гориво за превозни средства с пропан-бутан.

1. LPG конвертори и смесителни системи

Конверторно-миксерните системи са най-старият стил, датиращ от десетилетия и все още широко използвани. Течното гориво се превръща в пара и след това се смесва с въздух, преди да влезе във всмукателния колектор.

2. Впръскване на парна фаза на LPG (VPI)

Системите за инжектиране на пара фаза (VPI) използват система с преобразувател и смесител. Газът излиза от конвертора под налягане и се впръсква във всмукателния колектор. Електрически управляваните инжектори подобряват дозирането на горивото към двигателя, икономията на гориво и мощността и намаляват емисиите. Това е най-популярният тип система за превозни средства с пропан-бутан през последните години.

3. Впръскване на течна фаза на LPG (LPI)

Системите за впръскване на течна фаза (LPI) инжектират течност директно във всмукателния колектор. Това е мястото, където се изпарява, без да се използва конвертор. Системата работи чрез изпомпване на пропан-бутан под високо налягане от резервоара на превозното средство с пропан-бутан към всмукателния колектор на двигателя чрез комплект инжектори за течен пропан-бутан. Инжекторите впръскват течния LPG във всмукателния колектор. Горивото, което се изпарява във всмукателния колектор, се охлажда и увеличава плътността на входящия въздух. Това значително увеличава мощността, подобрява икономията на гориво и има по-ниски емисии в сравнение със системите VPI.

4. Директно впръскване в течна фаза на LPG (LPDI)

Директното впръскване на течна фаза (LPDI) са най-модерните системи. Течният LPG се впръсква директно в горивната камера. LPG мигновено се изпарява, охлаждайки горивно-въздушната смес в горивната камера по време на хода на компресия. Това осигурява допълнителни подобрения на производителността и емисиите. Този охлаждащ ефект увеличава плътността на сместа въздух-гориво. Така мощността и въртящият момент се поддържат с по-малко емисии на CO2. Ефектът е като междинно охлаждане при автомобили с турбокомпресор. Електронен контролен блок (ECU) управлява различните компоненти на системата за впръскване на течност, включително инжекторите. Сигналът за впръскване на LPG оптимизира потока и времето за впръскване на LPG. ECU е калибриран за конкретния автомобил и двигател.